Aanmelden Registreren

Hoe word ik lid?

Lid worden is heel makkelijk. Via onze website kun je je direct gratis aanmelden. Je hoeft enkel je naam, email adres en een wachtwoord in te vullen. Na aanmelding kun je alvast je profiel compleet maken en duurt het enkele dagen voordat je account is geverifieerd en goedgekeurd. Zodra je account is goedgekeurd kun je reageren op opdrachten en kandidaten aandragen voor opdrachten.

Hoe lang duurt het totdat mijn account wordt geverifieerd?

Het kan enkele werkdagen duren tot je account is geverifieerd en goedgekeurd. Alle aanmeldingen worden beoordeeld en hierna pas goedgekeurd. Op dit moment duurt het maximaal 5 werkdagen tot je account is geverifieerd. Uiteraard streven we ernaar om dit zo snel mogelijk te doen.

Ik ben ingelogd maar kan geen opdrachten zien.

Waarschijnlijk is je account nog niet goedgekeurd. We doen er alles aan om je account zo snel mogelijk te beoordelen en te activeren, maar dit kan soms 5 werkdagen duren. We vragen je dus om nog even geduld te hebben. Duurt het al langer dan 5 dagen dan is je profiel waarschijnlijk niet goed genoeg om goedgekeurd te worden. Dit kun je doen om het proces te versnellen: Zorg ervoor dat je profiel zo volledig mogelijk ingevuld is met je volledige werkgeschiedenis en opleidingen. Vul ook de algemene informatie in zoals uurtarief, locatie en beschikbaarheid. Heb je dit alles gedaan en is je account nog steeds niet goedgekeurd terwijl jij vindt dat je wel goed in ons netwerk past? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Ik heb mij aangemeld met LinkedIn en nu lukt het niet om in te loggen.

Het kan zijn dat je LinkedIn account gekoppeld is aan twee email adressen. Wanneer dit het geval is kun je niet inloggen met LinkedIn omdat de profielen in onze web app gekoppeld zijn aan een email adres. Hierdoor worden er dus automatisch 2 accounts voor je aangemaakt en weet de applicatie niet op welk van de twee profielen je probeert in te loggen met je LinkedIn account. Stuur ons een bericht via het contactformulier om dit op te lossen.

CONTACT

Stuur ons een bericht