Algemeen

Wat is Bayrock.Network?

Bayrock.Network is een referral recruitment platform voor freelance finance professionals.
Bayrock gaat terug naar de essentie van recruitment: het matchen van de juiste kandidaat aan een opdracht. We zetten ons af tegen het idee dat het leggen van nieuwe connecties iets exclusiefs of speciaals is wat alleen een select groepje intermediairs kan. We bieden onze gebruikers een tool voor nieuwe ontdekkingen en connecties met talent en expertise, te vinden in het organische netwerk van onze community. Bayrock is daarom een toegankelijk en transparant platform waarop we onze community van finance professionals eerlijk compenseren voor matches die ze aandragen vanuit hun persoonlijke netwerk. Doordat we ons focussen op een specifieke niche kunnen we het volledige proces efficiënt verzorgen. Zo maken we interim finance recruitment actiever en inhoudelijker en de processen voor het inhuren en managen van freelancers simpelweg beter.

Is Bayrock een recruitmentbureau of intermediair?

Nee, Bayrock is geen intermediair of recruitmentbureau. Bayrock heeft geen recruiters in dienst en doet geen interviews met kandidaten. Bayrock biedt enkel freelance opdrachten aan en leden hebben de mogelijkheid om hierop direct te reageren of anderen aan te dragen. Aan de hand van aanbevelingen, beoordelingen en referenties blijft de kwaliteit van leden en aangedragen kandidaten gewaarborgd. Op basis van deze informatie maken wij een voorselectie en kunnen klanten kiezen met welke kandidaten ze verder willen.

Doet Bayrock ook aan detachering of payrolling?

Nee, Bayrock doet niet aan detachering of payrolling. Bayrock biedt enkel een platform aan om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Hiervoor brengen we een handling fee in rekening.

Is Bayrock een multi level marketing bedrijf, zoals Herbalife en Tupperware?

Bij een multi-level marketing bedrijf betaal je vaak zelf een bedrag om lid te worden en krijg je vervolgens een percentage van je eigen verkopen en een percentage over de verdiensten van andere leden die je werft of een vast bedrag voor elk geworven lid. Dit is bij Bayrock niet het geval.
Bayrock is een netwerk waar Finance Professionals gratis lid van kunnen worden om opdrachten te vinden voor zichzelf of Financials uit hun netwerk aan te dragen voor opdrachten. Voor het aanbrengen van een lid dat daadwerkelijk op een opdracht geplaatst wordt, ontvang je een beloning in de vorm van referral fees. Deze fee betalen opdrachtgevers normaliter aan recruiters of intermediairs en aangezien onze leden nu een deel van deze activiteiten verrichten is het logisch dat zij daarvoor beloond worden. De beloning in de vorm van een referral fee wordt alleen betaald aan het lid dat succesvol iemand heeft aangedragen voor een opdracht. Als lid ontvang je dus geen beloning over referral fee's die worden uitbetaald aan leden die jij ooit hebt aangebracht. Daarnaast betaal je ook geen fee om je in te schrijven en krijg je geen bonus voor het simpelweg aandragen van een lid als deze niet geplaatst wordt. Bayrock.Network is dus overduidelijk geen MLM bedrijf.

Is Bayrock.Network een pyramidespel?

Bayrock is een netwerk van freelance finance professionals dat elkaar aan opdrachten helpt. Bedrijven kunnen hun opdrachten aanbieden via Bayrock.Network en de leden kunnen hier zelf op reageren, of iemand anders aanbevelen. Wij proberen er op die manier voor te zorgen dat het verschil tussen het uurtarief van de opdrachtgever en het uurtarief voor de opdrachtnemer zo klein mogelijk blijft, door tussenkomst van een traditionele intermediair te elimineren. Daarbij proberen wij er ook voor te zorgen dat de match tussen opdrachtgever en opdrachtnemer wordt gemaakt door iemand die zelf in het vak werkt en goed kan beoordelen of iemand geschikt is voor een opdracht. Tot slot proberen we op alle mogelijke manieren het leven van freelancers makkelijker te maken door ze meer vrijheid, transparantie en ondersteuning te bieden.

CONTACT

Stuur ons een bericht