Handling fee, Referral fee en Uurtarieven

Welke fee hanteert Bayrock.Network?

Bayrock.Network hanteert een maximale fee van 10% van het totale uurtarief. Deze fee wordt bij langere opdrachten na een half jaar verlaagt naar 7,5% en na een jaar naar 5%.

Het uurtarief wat te zien is in de job posts, is dit voor of na de handling fee?

Het uurtarief dat bij onze opdrachten wordt vermeld is een indicatief maximum uurtarief na handling fees. In de praktijk zal het uitenidelijke uurtarief volgen uit de onderhandelingen tussen de klant en de freelancer, waarbij Bayrock Network zal bemiddelen.

Welke betaaltermijn hanteert Bayrock.Network?

Bayrock.Network werkt zoveel mogelijk met drie-partijen overeenkomsten waarbij de klant een uurtarief verschuldigd is aan de freelancer en een handling fee aan Bayrock.Network. Voor beiden geldt normaliter een betaaltermijn van 14 dagen. Wij vervullen hierin enkel een kassiersfunctie, het debiteurenrisico blijft bij de freelancer. Dit is in lijn met de wet DBA en de daarvoor opgestelde modelovereenkomst die wij gebruiken. Wanneer de uren in een bepaalde factureringsperiode goedgekeurd zijn via onze web app en de freelancer voldoende feedback in onze web app heeft ontvangen over deze periode, garanderen wij betaling binnen 14 dagen.

Wanneer wordt mijn referral fee uitbetaald?

Uitbetaling van de referral fee gebeurt maandelijks en pas nadat de opdrachtgever betaald heeft. Dit betekent dat je soms wat langer op je geld moet wachten.

CONTACT

Stuur ons een bericht