Handling fee, Referral fee en Uurtarieven

Welke fee hanteert Bayrock.Network?

Bayrock.Network hanteert een maximale fee van EUR 10 per uur. Deze fee wordt bij langere opdrachten na een half jaar verlaagt naar EUR 7,50 en na een jaar naar EUR 5. De handling fees worden betaald door de opdrachtgever.

Zijn de uurtarieven in de web app inclusief/exclusief handling fee?

Het uurtarief dat bij opdrachten wordt vermeld is een indicatief maximum uurtarief voor de freelancer. In de praktijk zal het uiteindelijke uurtarief volgen uit de onderhandelingen tussen de klant en de freelancer, waarbij Bayrock Network zal bemiddelen. De handling fee staat hier los van en wordt betaald door de opdrachtgever.

Welke betaaltermijn hanteert Bayrock.Network?

Bayrock.Network werkt zoveel mogelijk met drie-partijen overeenkomsten waarbij de klant een uurtarief verschuldigd is aan de freelancer en een handling fee aan Bayrock.Network. Voor beiden geldt normaliter een betaaltermijn van 14 dagen. Wij vervullen hierin enkel een kassiersfunctie, het debiteurenrisico blijft bij de freelancer. Dit is in lijn met de wet DBA en de daarvoor opgestelde modelovereenkomst die wij gebruiken. In sommige gevallen wordt een afwijkende betaaltermijn afgesproken, zie hiervoor jouw overeenkomst.

Hoe wordt de referral fee berekend?

De referral fee bedraagt de helft van onze fee en is dus normaliter EUR 5 per uur. Als lid heb je recht op de referral fee over de duur van de opdracht met een maximum van 6 maanden. De referral fees in de web app zijn een inschatting op basis van het verwachte aantal gewerkte uren en de looptijd van de opdracht. Voor meer informatie over referrals kijk op de FAQ pagina over referrals.

Wie betaalt de referral fee?

Bayrock.Network betaalt de referral fee vanuit onze handling fee. Wanneer iemand voor ons de juiste kandidaat vindt, beoordeelt of diegene geschikt is en hem/haar aandraagt hoeven wij dit niet te doen. Dit zorgt ervoor dat wij tijd en geld besparen en daarom kunnen we diegene belonen met een referral fee. Voor meer informatie over referrals kijk op de FAQ pagina over referrals.

Wanneer wordt mijn referral fee uitbetaald?

Uitbetaling van de referral fee gebeurt maandelijks en pas nadat de opdrachtgever betaald heeft. Dit betekent dat je soms wat langer op je geld moet wachten.

Ik heb een andere vraag over referral fees.

Voor meer informatie over referrals kijk op de FAQ pagina over referrals.

CONTACT

Stuur ons een bericht