My referrals

Waar kan ik informatie vinden over mijn opdracht?

Informatie over je opdracht is te vinden in de webapp onder het kopje 'My jobs'.

Hoe kan ik projecten toevoegen?

Wanneer je een opdracht hebt via Bayrock.Network kun je zelf projecten aanmaken onder jouw opdracht. In de webapp kun je onder het kopje 'My jobs' al jouw opdrachten zien. Door op het edit icoon (potlood) te clicken kun je nieuwe opdrachten aanmaken. Je moet hierbij een naam ingeven voor het project, de industry selecteren en een manager toevoegen. De manager is degene die jouw uren goedkeurt op dit project. Je kunt daarnaast ook een reviewer toevoegen, dit is iemand die niet bevoegd is jouw uren goed te keuren maar voor wie je wel veel werkt en die daarom jou wel feedback kan verstrekken. Het is niet de bedoeling om medewerkers die op hetzelfde functieniveau of lager dan jou functioneren als reviewer op te geven.

Kan ik een project wijzigen?

Nee, dit is niet mogelijk. De job owner en admins kunnen dit wel. Heb je een fout gemaakt vraag dan aan je job owner of aan je contactpersoon bij Bayrock.Network om dit te wijzigen. De job owner is zichtbaar op de “My jobs” pagina.

Hoe kan ik iemand uitnodigen voor Bayrock Network?

Om iemand uit te nodigen voor het netwerk dien je zelf lid te zijn van Bayrock.Network. Wanneer je lid bent kun je iemand gemakkelijk via de webapp uitnodigen, of via de app een link genereren die je naar het potentiele lid toe kunt sturen, waarna deze direct aan jouw account is gekoppeld. Ga in de webapp naar 'My referrals'. Hier kun je direct iemand aanbevelen door te klikken op 'Invite now'. Je hebt hiervoor de volledige naam en het emailadres nodig van de persoon die je wilt uitnodigen. Door te klikken op 'Generate referral link' genereer je jouw persoonlijke link om freelancers uit te nodigen. Potentiele leden die hier op klikken komen op onze aanmeldpagina terecht en zijn ook direct gekoppeld aan jouw account. Wanneer zij in de toekomst een opdracht via Bayrock.Network vervullen ontvang jij de referral fees. Zie hiervoor verder de voorwaarden.

Ik heb iemand uitgenodigd, maar zie diegene niet op de My Referrals pagina?

Dit kan voorkomen, maar dit is geen reden voor paniek. Het kan zijn dat er sprake is van een technische storing. Stuur ons even een bericht via het contactformulier en wij zullen voor je checken of alles klopt. Veelal is in onze data de persoon wel gekoppeld aan jouw account als jij deze persoon hebt uitgenodigd, aanbevolen voor een opdracht, of als deze persoon zichzelf heeft aangemeld via jouw referral link. 

Ik heb iemand aangedragen maar zie diegene niet op de my referrals pagina.

Dit kan voorkomen, maar dit is geen reden voor paniek. Het kan zijn dat er sprake is van een technische storing. Stuur ons even een bericht via het contactformulier en wij zullen voor je checken of alles klopt. Veelal is in onze data de persoon wel gekoppeld aan jouw account als jij deze persoon hebt uitgenodigd, aanbevolen voor een opdracht, of als deze persoon zichzelf heeft aangemeld via jouw referral link.

Het bedrag aan referral fees klopt niet.

De referral fees zijn niet altijd up to date omdat deze ingevoerd worden naar aanleiding van de facturatie. Controleer je referral fees over een week weer en mocht het dan nog steeds niet kloppen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

Wanneer heb ik recht op een referral fee?

Je hebt recht op een referral fee wanneer jij iemand hebt aanbevolen voor een opdracht, of uitgenodigd om lid te worden, en deze persoon gaat daadwerkelijk een opdracht via Bayrock.Network vervullen. Wanneer je een bestaand/nieuw kandidaat aandraagt voor een opdracht weet je zeker dat jij recht hebt op de referral fee. Dit is dan ook direct zichtbaar op jou “My Referrals” pagina. Wanneer je iemand uitnodigd heb jij recht op de referral fee wanner diegene zijn eerste opdracht via Bayrock.Network vervult. Mocht het door jou uitgenodigde lid echter door een ander lid benaderd en aangedragen worden dan heeft diegene recht op de referral fee en blijft jouw aanspraak op de referral fee geldig voor de volgende opdracht. Dit is om te voorkomen dat inactieve leden fees verdienen terwijl andere leden de moeite doen om de juiste match te maken en hun kandidaat aanbevelen.

Hoe lang heb ik recht op referral fees?

Als lid heb je recht op de referral fee over de duur van de opdracht met een maximum van 6 maanden.

CONTACT

Stuur ons een bericht