Urenregistratie

Hoe kan ik mijn uren registreren?

Dit is in de web app niet mogelijk omdat een kandidaat maar een keer aangedragen kan worden. Echter zou het alsnog kunnen gebeuren doordat bijvoorbeeld twee verschillende email adressen gebruikt worden van de kandidaat. In dit geval wordt de referral fee uitbetaald aan het lid dat de kandidaat als eerste heeft aangedragen. Wanneer iemand uitgenodigd is voor Bayrock.Network door een lid en aangedragen voor een opdracht door een ander lid, heeft de laatste recht op de referral fee. Dit is om te voorkomen dat inactieve leden fees verdienen terwijl andere leden de moeite doen om de juiste match te maken en hun kandidaat aanbevelen.

Ik zie het project niet staan waar ik uren op wil boeken?

Dit betekent dat het project niet aangemaakt is onder jouw opdracht. Dit kun je zelf makkelijk oplossen door het project aan te maken onder ‘My jobs’. Door op het edit icoon (potlood) te clicken kun je nieuwe opdrachten aanmaken. Je moet hierbij een naam ingeven voor het project, de industry selecteren en een manager toevoegen. De manager is degene die jouw uren goedkeurt op dit project.

Ik heb een fout gemaakt en de uren al gesubmit.

Je kunt eenvoudig je uren aanpassen door in de webapp naar 'Time tracking' te gaan. Ga naar de gewenste week waarvoor je je uren wilt wijzigen en klik op 'Unsubmit timesheet'. Hierna kun je de juiste uren opnieuw indienen. Dit kan echter niet wanneer ze al zijn goedgekeurd. Heb jij je time sheet verkeerd ingevuld en heeft de klant dit onterecht goedgekeurd, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Hoe kan ik uren goedkeuren? 

Als project manager kun je uren goedkeuren door naar “Time tracking” te gaan in onze web app en vervolgens op “Review timesheets” te klikken. Hier kun je een time sheet selecteren van een van de freelancers die op jouw projecten werken. Vervolgens selecteer je de projecten waarvan je de uren wilt goedkeuren en klik je op “Approve Entries”.

Hoe moet ik omgaan met mijn uren tijdens een maandafsluiting?

Zorg ervoor dat je de uren pas submit wanneer de week afgelopen is ook al valt de maandafsluiting midden in de week. Voor de facturatie mag je de uren die in de desbetreffende maand vallen factureren.

CONTACT

Stuur ons een bericht